Vi har mange tilfredse kunder.

Bliv en del af vores tilfredse kunder.

Udvalgte kunder

Vi har et bredt udsnit af kunder. Deriblandt er:

På plejecenter Kollektivhuset har vi kun haft gode oplevelser i samarbejdet med vagtfirmaet CS security. Vi har i perioder haft ”ubudne gæster”, der har forholdsvis let adgang til dette store hus, der har ”åbent” døgnets 24 timer. Det har foranlediget, at jeg som daglig leder, har haft behov for hurtigt at foranledige vagt i og udenfor Huset, især i døgnets mørke timer, primært af hensyn til de medarbejdere, der er på arbejde

Helle Dreisig

Centerleder

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder, som er glade for vores services. Vil du med i rækken ??

Vi bruger altid CS Security, da de har erfaring og fleksibilit til at gennemføre sikkerheden ved vores arrangementer på betryggende vis

Jesper Hansen

Projektchef, Randers FC

Jeg har valgt CS Security på grund af deres myndige, noble og servicemindede optræden. Til rockarrangementer i Ridehuset er vagterne synlige, og til arrangementer i Værkets teatersal eller koncertsal er vagterne diskrete og noble, klædt i jakkesæt.
C&S Security er altid gearet til den helt specifikke opgave – noget som vi sætter stor pris på . De passer på vores forskelligartede publikum i enhver henseende, og det udfører de til vores store tilfredshed.

 

Arne Degn Nielsen

Teknisk chef,, Værket

Jeg er kun blevet positivt mødt i enhver kontakt med CS Security ApS, der fremstår som en meget professionel og seriøs virksomhed. Vi er utroligt tilfredse med servicen der ydes og er glade for at der er en fleksibilitet i opgaveløsningen og samtidig et bredt spektrum af kompetencer at trække på. Vi er meget tilfredse med, at have samarbejde med virksomheden.

Allan Ellensøe Borresen

Afdelingsleder , Region Midtjylland

Seriøst, velovervejet, ansvarsfuldt og professionelt. Vi benytter CS Security til alle vores fest- og koncertarrangementer. Det er en fornøjelse at opleve moderne uddannede vagter, som klarer opgaven uden dramatik og kun i ekstreme tilfælde ved hjælp af magt. Det skaber ro og tryghed blandt både gæster og os som arrangører. Jeg kan varmt anbefale CS Security.

Henrik Henneberg,

Direktør, Radio ABC

Vi har haft et mangeårigt samarbejde med CS Security ved koncerter, firmafester, håndboldoplevelser m.m., og vi har altid oplevet firmaet som professionelt og med en tilgang til opgaven, så vi altid har været trygge ved situationen. Jeg kan give CS de bedste anbefalinger.

Gitte Nørregård

Direktør, Arena Randers

I Odense Sport & Events sikkerhedsafdeling ser vi en god sparringspartner i CS Security, vi bruger deres assistance til de fleste større koncerter og Fodboldkampe hos Odense Boldklub og er altid overordentlig tilfredse med deres høje service niveau og professionelle tilgang til opgaven.

De har min varmeste anbefaling

 

Kim Hye

Direktør, Odense Sport

Udvalgte samarbejdspartnere

Vi arbejder blandt andet sammen med:

Vores Adresse

Parkbouldevarden 31,

8920 Randers SV

Ring til os

(45) 4110 4206

Vi svarer døgnet rundt

Send os en mail

ajj@cssecurity.dk

Vi svarer hurtigst muligt